Кристиано Роналдо беше заменен принудително в мача между Ал-Насър и Персеполис от

...
Кристиано Роналдо беше заменен принудително в мача между Ал-Насър и Персеполис от
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо се размина с тежка контузия

Кристиано Роналдо беше сменен наложително в мача сред Ал-Насър и Персеполис от Азиатската Шампионска лига. Двубоят приключи наедно - 0:0, а португалецът напусна терена в 78-ата минута след конфликт с вратаря на гостите Алиреза Бейранвалд, който падна върху него при едно въздушно единоборство. Роналдо се хвана за врата и очевидно изпитваше болежка. Малко по-късно той отстъпи мястото си на Мохамед Маран.

Първоначалните информации са, че контузията на 38-годишния нападател не е сериозна. Очаква се той да е на линия за значимия конфликт против водача в шампионата на Саудитска Арабия Ал-Хилал след 4 дни.

Ал-Насър имаше 4 победи и оптималните 12 точки преди семейството на Персеполис от група " Е ". Срещата обаче стартира зле за отбора на Рияд, който остана в понижен състав още в 17-ата минута поради пряк червен картон на Али Ал-Уджами, предава Спортал. 

Още преди този момент Кристиано Роналдо демонстрира феърплей в обстановка, в която съдията даде дузпа за неговия отбор. Португалската звезда падна в наказателното поле след контакт с неприятелски защитник, който се опита да почисти топката. Реферът уточни бялата точка, само че самият Роналдо с жест даде да се разбере, че против него не е имало нарушаване.

Петкратният притежател на " Златната топка " беше забъркан във всички рискови офанзиви на домакините. В 57-ата минута той майсторски се обърна и стреля, само че топката мина на сантиметри от лявата греда. Другата звезда на Ал-Насър - Садио Мане, също беше деен, само че не съумя да се разпише. 

Ал-Насър е сигурен участник във етапа на директните елиминации, а място там си обезпечи и Персеполис. Иранците са на второ място в групата с 8 точки кръг преди края и не могат да бъдат изместени от третия Ал-Духаил, който победи с 2:0 таджикистанския отличник Истиклол.

В група " С " на Азиатската Шампионска лига лидер е Ал-Итихад. Отборът на Карим Бензема победи с 2:1 като посетител АГМК от Узбекистан. Бившият френски национал не се разписа, а двата гола за тима му осъществя Абдерразах Хамдалах преди почивката. Ал-Итихад събра 12 точки и има обезпечено място в идната фаза.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР